TÉLI SZERVIZ AKCIÓ!

2017. november 9. 15:53

Mielőtt letennéd / felvennéd télre a bringádat, hozd be egy átnézésre és szervizeltesd kedvezményesen! 
"Használod a bringát télen vagy inkább leteszed?"

A) Leteszem

Akkor érdemes előtte behoznod, hogy átnézzük, elmondjuk van-e vele valami tennivaló, ha van az mennyibe kerül, és mennyi idő alatt van kész. Ennek tudatában eldöntheted, hogy megcsináltatod-e, és ha igen,akkor mit-mikor szeretnél. Ha szeretnéd, akkor kötelezettség nélkül beírunk valamelyik hónapra a naptárunkba, és az adott hónapban kapsz majd tőlünk 1 db (!) emailt. Érdemes még a tavaszi szezon előtt behoznod, mert hamarabb elkészül, olcsóbb is, és nekünk is jobban eloszlik a terhelés, jut bevételünk szezonon kívülre is. 

Nekünk is jó-neked is jó, mindenki nyer. 

B) Használom


Akkor érdemes beugranod, hogy ellenőrizzük a fékhatást, világítást, gumikat, sárvédőket, hajtást és minden egyebet, ami a téli használat miatt fontos lesz, és ellássunk hasznos tanácsokkal. Érdemes még a zordabb időjárás beállta előtt bejönnöd, hogy utána ne kezdjen el hirtelen amortizálódni a bringa, és hogy télen is biztonságosan és hatékonyan tudjál tekerni.

Minden esetben 10% kedvezményt adunk minden elvégzett szervizműveletre! Ha pedig egy Nagy generál esedékes a bringán, akkor azt 2018 március 1.-ig akciósan 12.000 Ft-ért végezzük el. Általában 2-3 évente jó elvégezni, és a következőket tartalmazza:

- teljes kerékpár átnézése az utolsó csavarig
- középrész + első agy + hátsó agy + kormánycsapágy szétszedés / tisztítás / zsírzás
  / összerakás / beállítás
- fékbowden csere és fékállítás
- váltóbowden csere és váltóállítás
- kerekek centírozása
- teljes hajtás tisztítás, lánc újraolajzás
- nyeregcső és kormányszár zsírzás

 Eredmények: újra fog a féked / precizen vált a váltód / sokkal könnyebb hajtani a bringát, mert a kerekeid nem lötyögnek és nem is szorulnak, a láncod végre tiszta és csak belül olajos, a középrész se lóg, se szorul / lehalkulsz, mert pótoltuk / meghúztuk a csavarokat / és a csöveid sem fognak összerozsdálni, mert zsírban vannak.

 

Megköszönjük, ha egy szándékot jelzel felénk azzal, hogy ha úgy döntöttél, hogy hozod majd a gépet átnézésre, akkor írsz egy emailt a 

rocketbikes01@gmail.com címre

 

Köszönjük Nektek előre is!

 

Rakétáék

Vissza